Nieuwsbrief: update mei 2012

Dit is de webversie van mijn e-mailnieuwsbrief van mei 2012. Deze nieuwsbrief vertelt hoe mijn eerste maanden van zelfstandigheid zijn verlopen, vooral op het vlak van mijn algemeen zakelijke schrijfwerk.

Zelfstandigheid: de tussenstand

“Hoe zou ’t Mattijs zijn vergaan in zijn eerste maand van zelfstandigheid?”

Goed dat je de vraag stelt, ik beantwoord hem graag. Op mijn site doe ik dat uitgebreid. Maar hier wil ik ’t ook wel samenvatten. Het was een maand van hernieuwde ontmoetingen en eerste kennismakingen – en dus een maand van veel koffie (gelukkig ben ik daar een groot liefhebber van).

Het was daarnaast een maand van verder uitwerken waar ik voor sta: een concept dat ik duurzame communicatie heb gedoopt. Het idee erachter heb ik inmiddels een paar keer concreet gemaakt in blogartikelen over tekstgenres die in mijn ogen ondergewaardeerd zijn: de servicebrief, de interactietekst en het visiedocument.

Ook op het bekende onlinemarketingblog Frankwatching brak ik een lans voor duurzame communicatie, met veel positieve reacties op Twitter als gevolg:

Ben ik nog niet bij je langsgeweest en wil je wel graag bijpraten? Sorry! Een mens kan maar zoveel koffie drinken en werk verzetten. Maar misschien goed om te weten: ik ben koffie nog lang niet beu. Ik heb aan één seintje genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.