Octane 011 is verschenen

Bij een warme zomer (tot nu toe) hoort een nieuwe Octane met scharlakenrode omslag: de LaFerrari die op de cover van Octane 011 prijkt, is niet over het hoofd te zien. Nog meer rood: Alfa 4c en Alfa ‘Il Mostro’ SZ. Maar ook oranje: een mooi dubbelartikel van Ton Roks over de beroemde Elegance-foto van Carel Godin de Beaufort voor Huize Maarsbergen. Octane deed de foto nog eens losjes over met een van de originele Porsche 718’s van Carel en sprak met het nichtje van Carel, destijds een van de kinderen die op de oorspronkelijke plaat model stonden. Het was mooi om bij die shoot aanwezig te zijn en de 718 door door mijn handen te voelen gaan, zeker als een van de beheerders van de website die een hommage is aan Carel.

Mijn belangrijkste bijdrage aan dit nummer is een reportage over Kevin Abbring, het grote Nederlandse rallytalent dat in Ieper zijn ERC-seizoen met Peugeot op het juiste spoor probeerde te krijgen. Abbring schitterde, maar hij mocht zijn prestatie weer niet in een klinkende overwinning omzetten.

Daarnaast een terugblik op de Le Mans Classic, ook met diverse foto’s van mijn hand van de Nederlandse en Belgische sterren, en een interview voor de rubriek Gewone Dag met Beitske Visser. Tot slot stelde ik zoals gewoonlijk de historische autosportrubriek Finishvlag samen, met daarin deze keer een vooruitblik op de Historic GP van Zandvoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.